Dekontaminacija laka

 

Zračna rja in katran se pojavita v obliki majhnih rjavih in črnih pik na strehi in spodnjem delu vozila. Zračna rja najpogosteje nastane pri zaviranju, ko grobi opilki letijo po zraku in se prilepijo na lak zunanje površine avtomobila. O katranu pa govorimo, ko gre za posledico vožnje po svežem asfaltu. Takšni opilki se nahajajo v večjih mestih, v okolici težke industrije in pa tudi v onesnaženih izpustih iz dimnikov in povzročajo ravno takšno škodo, kot tisti pri zaviranju.

Ko se rja prime vozila, oksidira, in pri tem povzroča rjavenje površine avtomobila. Posledično nastanejo majhne poškodbe laka in poškodbe protikorozijske zaščite vozila. Stalnici sta tudi vodni kamen in smola, ki s časoma naredita ogromno škodo.

Nudimo:

  • mehansko odstranjevanje rje, katrana, vodnega kamna in smole.
  • kemično odstranjevanje rje, vodnega kamna in smole.

Pošljite povpraševanje

Čas naših strank nam je na prvem mestu, zato smo za vas pripravili vprašalnik, s pomočjo katerega vam lahko hitro in enostavno pripravimo ponudbo naših storitev. Prav tako si z izpolnjenim obrazcem lahko rezervirate tretma vašega vozila. Za več informacij o naših storitvah nas lahko tudi obiščete na spodnjem naslovu, pokličete ali pa nam pišete na e-poštni naslov.


Povpraševanje