Dezinfekcija

 

S pravilnim postopkom dezinfekcije klimatske naprave odstranimo bakterije iz prezračevalnih kanalov in same naprave. Postopek, ki ga izvajamo, uniči vse bakterije in plesni, ter očisti vse kanale in celoten sistem klimatske naprave.

Z specializiranim strojem za dezinfekcijo naprave poskrbimo, da gre zadostna količina dezinfekcijskega sredstva čez celotno klimatsko napravo in v vaše vozilo vnese svež in prijeten vonj.

Poleg dezinfekcije klimatske naprave pa naredimo čiščenje z ozonom, ki primerno za odstranjevanje vseh neprijetnih vonjav, tudi vonja po cigaretnem dimu in vonja, ki ostane po razlitem mleku ali olju.

Da ne govorimo zgolj o resnih problemih, ozon terapija je primerna tudi zgolj za osvežitev, s tem pa pridobimo vonj po novem tekstilu in usnju. Za izvajanje takšnega čiščenja se lahko odločite pri nas, saj smo eni prvih v Sloveniji in ozon terapije izvajamo skupaj z globinskim čiščenjem.

Nudimo:

  • dezinfekcijo klimatske naprave
  • odstranjevanje tujih vonjav z ozonom

Pošljite povpraševanje

Čas naših strank nam je na prvem mestu, zato smo za vas pripravili vprašalnik, s pomočjo katerega vam lahko hitro in enostavno pripravimo ponudbo naših storitev. Prav tako si z izpolnjenim obrazcem lahko rezervirate tretma vašega vozila. Za več informacij o naših storitvah nas lahko tudi obiščete na spodnjem naslovu, pokličete ali pa nam pišete na e-poštni naslov.


Povpraševanje