Preprosto najboljši!

O nas


Ekipa Avtokozmetike Kristal

Trenutno smo vodilno podjetje v Sloveniji za nego vozil (car detailing), katerega ime je poznano pod blagovno znamko Avtokozmetika KRISTAL s sloganom »Preprosto najboljši!«.

Z veliko izkušnjami pri negi vozil in z jasno zastavljenimi cilji za prihodnost želimo zadovoljiti vsako stranko posebej in s svojim delom zagotoviti najboljše rezultate.

Z izurjeno ekipo poskrbimo za popoln videz vašega vozila, pri delu uporabljamo izključno visokokakovostne izdelke priznanih proizvajalcev. Smo edino podjetje v Sloveniji, ki ima šest certifikatov, pridobljenih od proizvajalcev, za nanašanje trenutno najboljše zaščite na tržišču, poznane kot keramični premaz.

Delavnica Avtokozmetike Kristal

Naše storitve delimo na zunanje čiščenje in poliranje ter notranjo profesionalno nego vozila. Zunanjo nego delimo na več različnih storitev, kot so detajlno čiščenje, dekontaminacija laka, odstranjevanje zračne rje, profesionalno poliranje, večstopensko poliranje, odstranjevanje hologramov, odstranjevanje »pomaranče« v laku, brušenje laka, obnova luči, obnova žarometov, zaščita površin z različnimi voski in keramičnimi premazi za karoserijo, platišča, stekla, usnje itd. Notranjo nego pa delimo na globinsko čiščenje, čiščenje in nego usnja, obnovo usnja s postopkom barvanja (sedeži, vratne obloge, volani), odstranjevanje neprijetnih vonjav iz avtomobila z napravo OZON ... Skratka vse, s čimer izpolnimo pričakovanja svojih strank, ki hočejo imeti več kot le čisto vozilo.


Delavnica Avtokozmetike Kristal

Zakaj izbrati ravno nas? Naše storitve so primerne za vse vrste in velikosti vozil. Do nas pripeljete novo vozilo, ki ga primerno zaščitimo s keramičnim premazom, ki ščiti pred bledenjem barve, zunanjimi vplivi, kot so ptičji iztrebki, smola, mušice ... Z zaščito zunanjosti zagotovimo lažje čiščenje. Naj bo vozilo rabljeno ali oldtimer, s čiščenjem, poliranjem in zaščito vseh delov poskrbimo, da je videti kot novo.

Vsa vozila obravnavamo enakovredno, osebje je profesionalno, znanje redno izpopolnjujemo, edini nudimo pisno garancijo za delo s priloženo servisno knjižico o opravljenih storitvah na vašem vozilu. Nego vozil jemljemo zelo resno in energijo za delo črpamo iz strasti do vozil.


Ekipa podjetja
Avtokozmetika KRISTAL