Preprosto najboljši!

O nas


Ekipa Avtokozmetike Kristal

Smo Avtokozmetika KRISTAL, vodilno podjetje v Sloveniji za nego vozil - car detailing. V avtokozmetiki in negi vozil smo “Preprosto najboljši”.

Z našimi izkušnjami, znanjem in jasnimi cilji za prihodnost stremimo k zadovoljitvi vsake stranke posebej. Na podlagi posveta, pregleda vozila in predloga možnih storitev na vozilu zagotavljamo zadovoljstvo.

Z našo izurjeno ekipo bomo poskrbeli za popoln videz vašega vozila. Pri delu uporabljamo izključno izdelke visoke kakovosti in priznanih znamk. Smo edino podjetje, ki ima šest certifikatov, pridobljenih iz strani proizvajalcev izdelkov za nanašanje najboljše zaščite za vozila, ko govorimo o keramičnih premazih.

Delavnica Avtokozmetike Kristal

V glavnem smo specializirani zgolj za zaščito vozil. Poleg zaščite nudimo tudi cel spekter drugih storitev, ki so na profesionalni ravni tako, da lahko poskrbimo vse od starodobnika do novega vozila. Če gledamo v podrobnosti opravljamo vse od detajlnega čiščenja, dekontaminacije, meritev in poprave laka, večstopenjskega brušenja, obnove žarometov, dezinfekcije in nevtralizacije vonjav do nanosa zaščit na vse površine, notranjega čiščenja, zaščite podvozja, barvanja zavor in usnja vse do hladne poprave. Z našimi storitvami želimo zadovoljiti in izpolniti pričakovanja naših strank za svoja vozila.


Delavnica Avtokozmetike Kristal

Vsa vozila obravnavamo enakovredno, naše znanje vedno znova in znova izpopolnjujemo in nadgrajujemo. Smo edini, ki vam na naše delo izdamo pisno garancijo na naše storitve, ki so bile opravljene na vašem vozilu. Nega vozil je naša strast in jo prav zato izvajamo strokovno.

Zakaj bi za nego vašega vozila izbrali prav nas? Naše storitve so primerne za vse vrste in velikosti vozil. Lahko nam pripeljete novo vozilo, da ga primerno zaščitimo s keramičnimi premazi, ki bodo vaše vozilo zaščitili pred bledenjem barve in zunanjimi vplivi (ptičji iztrebki, smola, muhe). Poleg tega pa vam keramična zaščita omogoča lažje čiščenje oziroma učinek samočiščenja vozila. Lahko nam pripeljete rabljeno vozilo ali celo starodobnika, kateri bo s čiščenjem, poliranjem in zaščito, videti kot nov.


Ekipa podjetja Avtokozmetika KRISTAL