Povpraševanje

Z izpolnjevanjem spodnjega obrazca vam bomo lahko kar se da hitro in individualno pripravili najboljšo ponudbo naših storitev za čiščenje, poliranje in zaščito vašega vozila.

V obrazec morate vnesti vaše osnovne osebne podatke, podatke o vašem vozilu in v nadaljevanju izberete željene storitve, ki jih ponujamo za popolno oskrbo vašega vozila. Te storitve zajemajo več vrst poliranja vozila, keramično zaščito, čiščenje in nego usnja, impregnacijo in barvanje usnja, globinsko čiščenje, čiščenje z ozonom, dezinfekcijo klimatske naprave, poliranje izpušnih cevi, odstranjevanje zračne rje, katrana in vodnega kamna ter obnovo luči.

Obvezna polja so označena z *. Če ta polja niso izpolnjena, se vaš obrazec ne pošlje v obdelavo za pripravo ponudbe. Po prejetem izpolnjenem obrazcu vam bomo v najkrajšem možnem času pripravili informativno ponudbo. Za vse spremembe informativne ponudbe nam lahko pišete. Če vam informativna ponudba ustreza se dogovorimo samo še za termin izvedbe storitev.

Da se izognemo morebitnim zapletom, vam pred pričetkom dela, predvsem pri poliranju, ob prihodu najprej predstavimo storitve, ki jo bomo izvajali. Tako vas bomo seznanili z vsemi storitvami in delu, ki ga bomo opravili.