Globinsko čiščenje

 

Globinsko čiščenje zajema čiščenje celotne notranjosti vozila, od sedežnih garnitur do talnih oblog. Za dobro izvedbo pa zahteva strokoven pristop in poznavanje dela, specialne stroje, čistilna sredstva in strokovno znanje. Priporočamo ga vsaj enkrat letno, večkrat letno pa ob večjem številu prevoženih kilometrov. Za začetek vozilo v notranjosti najprej na suho posesamo, sledi ozon terapija za nevtralizacijo vonja. Ko se vozilo prezrači sledi pregled madežev in točkovno odstranjevanje. Nadaljujemo na globinsko čiščenje sedežev, tapet, predpražnikov, stropa, tal in vse plastične površine. Tako vozilo v celoti očistimo in dezinficiramo. Pri delu ne uporabljamo agresivnih čistil, ki bi potencialno lahko poškodovala površine v vozilu.

Z globinskim čiščenjem vozila odstranimo umazanijo in površini vrnemo izgled, v celoti odstranimo pršice in drobni prah, osvežimo barve, velika sesalna moč naših sesalcev pa pusti površino skoraj popolnoma suho in prav tako odstrani veliko večino nečistoč vse do jedra tkanin. Zahtevnost globinskega čiščenja prilagodimo glede na zahtevnost madežev in materialov. Pri vsem tem uporabljamo zgolj encimske šampone in čistila.

Nudimo:

  • klasično globinsko čiščenje po mokrem postopku z encimskimi šamponi
  • odstranjevanje madežev
  • odstranjevanje sledov cigaretnega dima in morebitnih neprijetnih vonjav

Pošljite povpraševanje

Čas naših strank nam je na prvem mestu, zato smo za vas pripravili vprašalnik, s pomočjo katerega vam lahko hitro in enostavno pripravimo ponudbo naših storitev. Prav tako si z izpolnjenim obrazcem lahko rezervirate tretma vašega vozila. Za več informacij o naših storitvah nas lahko tudi obiščete na spodnjem naslovu, pokličete ali pa nam pišete na e-poštni naslov.


Povpraševanje