Globinsko čiščenje

 

Globinsko čiščenje je svojevrstno čiščenje, ki zahteva strokoven pristop in poznavanje dela. Globinsko čiščenje avtomobilov, sedežnih garnitur in talnih oblog je precej zahtevna naloga. Za dobro izvedbo so potrebni profesionalni stroji, profesionalna čistilna sredstva in strokovno znanje.

Pri globinskem čiščenju odstranimo umazanijo in površina je spet videti, kot bi bila nova. Pri nas ponujamo klasično globinsko čiščenje po mokrem postopku, prilagodimo pa ga glede na zahtevnost madežev in materialov, iz katerih so površine.

Globinsko čiščenje je celotno pranje notranjosti vozila in vsako vozilo ga potrebuje enkrat ali večkrat letno, odvisno od prevoženih kilometrov. Priporočamo, da predhodno klasično očistimo zunanjost vozila. V notranjosti ga najprej suho posesamo, nato sledi globinsko čiščenje sedežev, tapet, predpražnikov, stropa, tal in vseh plastik. Vozilo v celoti očistimo in dezinficiramo. Pri delu ne uporabljamo agresivnih čistil, ki bi lahko poškodovala obdelane površine. Za izvajanje te storitve uporabljamo profesionalne pripomočke in sesalnike.

Kakšne so prednosti globinskega čiščenja sedežev?

  • Pršice in drobni prah so v celoti odstranjeni.
  • Barve so osvežene.
  • Sledovi cigaretnega dima so odstranjeni in tkanina ima prijeten vonj.
  • Velika sesalna moč pusti površino skoraj suho in odstrani veliko večino nečistoč vse do jedra tkanine.

Če ste se odločili in ste pripravljeni rezervirati tretma za svoje vozilo,
pošljite povpraševanje, da vam sestavimo ponudbo za nego vašega vozila.


Povpraševanje